Петър Петров (Болкън Ентъртейнмънт): На Sofia Rocks 2012 предвиждаме по 5-6 банди на ден

Pinterest LinkedIn +

Петър Петров - Генерален Мениджър на Болкън Ентъртейнмънт, организатор на Sofia Rocks, коментира за Avtora.com тазгодишното издание на фестивала.

Както е известно, Sofia Rocks 2012 ще се състои на 7 и 8 юли (събота и неделя) на столичния стадион "Българска армия", а първият официално потвърден хедлайнер на мащабното събитие е култовата американска рок банда Guns N' Roses.

"За някои от другите групи също вече има яснота, но тъй като до края на тази седмица окончателно ще бъдат потвърдени всички останали банди, сме предвидили в понеделник (06.02.2012) да направим една официална пресконференция, на която ще можем да обявим целия line-up на фестивала Sofia Rocks 2012", каза за Avtora.com Петър Петров.

"Общо взето предвиждаме по 5-6 банди да свирят на ден. Първата вечер, на 7 юли, звученето ще е по-хард, а във втория ден, спрямо хедлайнерите Guns N' Roses, групите ще са по-рокендрол, а не толкова хеви метъл", каза още управителят на Болкън Ентъртейнмънт.

Цените на билетите за Sofia Rocks 2012 също ще бъдат обявени на официалната пресконференция.

"Още отсега мога да гарантирам, че цените на билетите за Sofia Rocks 2012 ще бъдат изключително атрактивни, но искам да ги обявя тогава, когато е ясен целият line-up на фестивала".

Петър Петров коментира и предстоящото дебютно издание на фестивала Loud Festival 2012, който ще се състои на 2 и 3 юни в парка на Летище София (до Терминал 2) и чийто афиш до момента включва групите Slayer, W.A.S.P., Annihilator, Behemoth и Meshuggah.

"Не се съревновавам с никого. Пожелавам успех на всички останали фестивали. Все пак Loud Festival е нов фестивал, сега тепърва предстои първото му издание, така че след това ще видим какво се е случило. Вече трета година правя Sofia Rocks и по-скоро другите би трябвало да се съобразяват със Sofia Rocks, отколкото аз с останалите".

Още за концерта на Guns N' Roses>>


Сподели.