Iggy and The Stooges и Ugly Kid Joe на Sofia Rocks 2012, местят фестивала на Националния стадион "Васил Левски"

Pinterest LinkedIn +

Още две групи от афиша на Sofia Rocks 2012 станаха известни! Както вече ви съобщихме, тазгодишното издание на фестивала ще се състои на 7 и 8 юли (събота и неделя), но не на стадион "Българска армия", както бе обявено първоначално, а на Национален стадион "Васил Левски".

На 8 юли, за първи път на българска сцена ще се качат музикантите от култовите банди Iggy and The Stooges и Ugly Kid Joe, които ще забият преди хедлайнерите - легендите Guns N' Roses.

Още инфо за фестивала>>

Вече са ясни и цените, на които ще се продават билетите за Sofia Rocks 2012. Двудневният пропуск ще струва между 60 и 120 лева в зависимост от категорията, както следва:

60 лева – седящи III зона (seated III category)
70 лева – седящи II зона (seated II category)
90 лева – терен (standing regular)
100 лева – седящи I зона (seated I category)
120 лева – пред сцена (standing Front of stage)Най-бързите фенове, които си закупят билети от касите на Еventim, ще получат отстъпка. Промо цените важат за първите 1000 пропуска от всяка категория и ще бъдат съответно:

50 лева – седящи III зона (seated III category)
60 лева – седящи II зона (seated II category)
80 лева – терен (standing regular)
90 лева – седящи I зона (seated I category)
100 лева – пред сцена (standing Front of stage)

Билетите влизат в продажба в 9:00 часа на 10 февруари (петък) 2012 година. Първите 20 фена, закупили си пропуски онлайн от Еventim.bg, ще получат по един билет от същата категория като подарък, съобщават още организаторите от Болкън Ентъртейнмънт.

Предстои да бъдaт обявени и останалите групи от афиша на Sofia Rocks 2012.

Сподели.