PETA номинира най-секси вегетарианците за 2013 година

Pinterest LinkedIn +

Организацията PETA (Хора за етично отношение към животните) номинира 100 знаменитости, сред които ще бъдат избрани най-сексапилните вегетарианци за 2013 г. Предложените звезди са от различна възраст и пол, като се открояват имена на актьори, музиканти и политици.

Ан Хатауей, Питър Динклидж, Кристен Бел, наскоро родилата Джена Дюън-Тейтъм, Форест Уитакър, Пол Макартни, Принс, Мишел Пфайфър, Оливия Уайлд са част от звездните имена, които РЕТА оценява като сексапилни и предлага за гласуване.

"Независимо дали го правят с цел да подобрят собственото си здраве, или да опазват природата, или пък за да спрат жестокостите над животни, холивудските секси звезди са живо доказателство, че безмесните блюда са отлични както на вид, така и на вкус", пише на сайта на РЕТА, където всеки може да подкрепи любимата си знаменитост.

Кои са кралят и кралицата сред вегетарианците през 2013 г. ще стане ясно на 27 юни, когато ще бъдат обявени резултатите от гласуването.

Носители на титлата до момента са били Уди Харелсън и Джесика Частейн (2012 г.), както и Кристен Уиг, Ръсел Бранд, Оливия Уайлд, Кари Ъндърууд и Натали Портман.

Сподели.