Пет идеи за подарък за мъж

Pinterest LinkedIn +

Може би почти всеки е изпадал в ситуацията да е поканен на рожден ден, имен ден, някакво важно събитие или особен повод, който изисква поднасянето на подарък. И то на мъж. Дотук добре – ако познаваме човека, за когото е предназначен или той е наш приятел. Но ако ситуацията предполага да поднесете нещо изискано, стилно, елегантно и запомнящо се на мъж, който не познаваме добре, сме изправени пред задача с много неизвестни. Тук се налага да бъдем креативни, да търсим универсален подарък за мъж, но да не е прекалено личен.

Ако имате някакви наблюдения  или знаете сферата, в която той работи или харесва, познавате някое негово хоби или страст, изборът на подарък малко се стеснява. Може да изберете нещо тематично или свързано по един или друг начин с това негово увлечение или бизнес.

Разбира се, ако имате талант, може да направите нещо сами. Това гарантира, че ще поднесете уникален и единствен по рода си подарък, който никой друг няма. Това може да е някаква картина, скулптура, арт проект, ваза. Или пък ако ви се отдават компютърните програми, да направите колаж от снимки, да поднесете реплика на корица от списание с неговия образ. Вариант е да потърсите и художник, който да нарисува шарж или карикатура. В този случай обаче трябва да сте дълбоко убедени, че човекът, на когото го поднасяте, има чувство за хумор и ще го оцени.

В случай че трябва да поднесете обаче изключително универсален, неизискващ, непретенциозен и стилен подарък, тогава е най-добре да се насочите към онлайн магазина на Neostyle. Тук ще намерите изключително разнообразие от идеи за мъжки подаръци – от такива за феновете на спорта, през предложения за изискващия джентълмен и бизнесмен, до пътешественика и любителя на авантюри и щури идеи.

Когато търсите подарък обаче, трябва да мислите как да накарате човека, който го получава, да се почувства специален, значим, да оцени жеста, да го накарате, гледайки или използвайки подаръка, да си спомня за вас.

Звучи трудно ли? Не е съвсем така. Ето защо ви предлагаме няколко идеи за подаръци за мъж, които няма как да не се харесат.

Арт часовник – в Neostyle ще намерите разнообразие от форми и модели, които ще задоволят всеки вкус.

Декоративна фигура/ скулптура/ пластика – това е универсален подарък, но има изключителни модели, носещи послание и символизиращи мощта и силата.

Икона – ако човекът, на когото поднасяте подарък, има светец, това е стилен подарък, който няма как да не се хареса.

Пясъчен часовник – интересен и нестандартен подарък – символ на безкрайността.

Шах – може да е декоративен, може да е забавен, но тази игра говори за остър ум, бърза мисъл и е харесвана от много мъже. 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.