PC версията на Final Fantasy 14: A Realm Reborn е безплатна за 14 дни

Pinterest LinkedIn +

На 31 юли 2014 година Square Enix стартира промо кампания на Final Fantasy 14: A Realm Reborn, премахвайки ограниченията за достъп до PC версията на масовата онлайн мултиплеър игра, която поначало не е free-to-play, а подобно на World of Warcraft, Lineage и Star Wars: The Old Republic монетизира печалби чрез абонаментни такси.

Realm Reborn ще остане безплатна за игра в продължение на 14 дни – до 13 август 2014 година. Тази версия обаче има редица ограничения, включително в тавана на развитие (20-то ниво) и in-game активности като достъпа до услугата Mogletter, търговията с други играчи, използването на "shout", "yell" или "tell" в чата, извършването на микротранзакции и други.

Под т.нар. Free Trial играчите ще могат да създадат максимум осем игрални героя и да играят само с един в даден свят. След изтичането на промоционалния период те ще разполагат с 90 дни, за да ъпгрейднат Final Fantasy 14 до пълната й версия, така че да запазят героите и развитието, което са постигнали в хода на Free Trial.

Сподели.