Final Fantasy XV (Tokyo Game Show Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Екшън ролева игра Разработва: Square Enix Издава: Square Enix Платформи: PlayStation 4, Xbox One Година на издаване: TBA Очевидно след осем години работа по тази игра, за която неведнъж се мислеше, че ще отиде в небитието още преди да е завършена, Final Fantasy XV вече има с какво да впечатли - този нов трейлър на заглавието, разработвано от екип на 1st Production Department в Square Enix под режисурата на Тетсуа Номура, чиито са дизайнът на героите и идеята за цялостната концепция и сюжет, повишава неимоверно очакванията към FFXV. Историята в играта е базирана на митологията за Fabula Nova Crystallis, но няма директна връзка с останалите част от поредицата, тъй като е изградена в нов свят с уникален визуален дизайн и различни персонажи. Главният герой във FFXV e Noctis Lucis Caelum - принцът на аристократично семейство, подобно на мафиотски клан, което защитава останалия на планетата кристал и управлява високотехнологичен град-държава.

Жанр: Екшън ролева игра Разработва: Square Enix Издава: Square Enix Платформи: PlayStation 4, Xbox One Година на издаване: TBA

Очевидно след осем години работа по тази игра, за която неведнъж се мислеше, че ще отиде в небитието още преди да е завършена, Final Fantasy XV вече има с какво да впечатли - този нов трейлър на заглавието, разработвано от екип на 1st Production Department в Square Enix под режисурата на Тетсуа Номура, чиито са дизайнът на героите и идеята за цялостната концепция и сюжет, повишава неимоверно очакванията към FFXV.

Историята в играта е базирана на митологията за Fabula Nova Crystallis, но няма директна връзка с останалите част от поредицата, тъй като е изградена в нов свят с уникален визуален дизайн и различни персонажи. Главният герой във FFXV e Noctis Lucis Caelum - принцът на аристократично семейство, подобно на мафиотски клан, което защитава останалия на планетата кристал и управлява високотехнологичен град-държава.


Сподели.