Пазете се! Зрител умря от страх на прожекция на "Здрач: Затъмнение"

Pinterest LinkedIn +

Макар и да не сме вярвали, че ще го кажем: "Пазете се! Култовата фентъзи сага "Здрач" (The Twilight Saga) очевидно не е за всеки"!

23-годишен новозеландец бе открит мъртъв в киносалон в Уелингтън след вечерната прожекция на третата част на поредицата - "Затъмнение". Той е бил намерен от работник, който решил, че зрителят е заспал, но след като първоначалните му опити да го събуди не дали резултат, повикал бърза помощ.


Тази сцена вероятно убива със страх...

Пристигналият на мястото медицински екип обаче единствено констатирал смъртта. От полицията разкриха, че първоначалната експертиза не сочи никакви следи от насилие върху тялото и най-вероятно става дума за "необяснима, но не и подозрителна смърт".

Името на починалия не се съобщава по молба на роднините му.

Да се надяваме у нас The Twilight Saga: Eclipse да има далеч по-положителен ефект върху киноманите. Премиерата на филма в Америка се състоя на 30 юни, а в България все още върви с предпремиерни прожекции.


А тази води до естествена смърт - докато чакаш Бела да избере, умираш от старост...

Само за дебютните си дни на голям екран в САЩ обаче, третият епизод успя да установи няколко рекорда - освен че събра 161 млн. долара в първите си пет дни и оглави новото издание на боксофиса, той се излъчва и в цели 4416 киносалона в САЩ, измествайки по този начин постижението на "Железният човек 2".

Сподели.