Пъзелът от Saw проговори в Myspace, IMDB и YouTube

Pinterest LinkedIn +

По повод премиерата на четвърта част на хорър-поредицата "Убийствен пъзел IV" (Saw IV), която ще се състои на 26-ти октомври в САЩ, екипът на продукцията стартира специална кампания в интернет.

"Здравей Myspace, в третата част бяха отнети животи; този уикенд ще става само по-лошо", предупреждава в MySpace убиецът от хитовата поредица, познат като Пъзела (Jigsaw).

"Здрaвей YouTube! Мислеше, че играта е свършила, но тя едва сега започва, гласи обръщението на Jigsaw в най-голямата платформа за видео споделяне. С посещението на този сайт ти реши да играеш игра. За да оцелееш трябва да виждаш, това което виждам аз. В замяна ще получиш следа към спасението си. Направи своя избор", фиксира вниманието на посетителите на YouTube Пъзела.

Във филмче разпространено в най-голямата филмова база данни IMDB Jigsaw повтаря фразите: "Здравей! Гледаш IMDB! Мислеше, че играта е свършила, но тя едва сега започва, но допълва - Пъзелът не може да бъде завършен, докато всичките парчета нe са на мястото си. Правилата са прости. Отговори на въпроса, какво има на видеокасетата и ще оцелееш".

Същевременно, по повод излизането на "Saw IV", екипът на филма започна и поредната си нестандартна PR кампания под формата на кръводарителна акция.

През 2006 г. по време на премиерата на "Saw III", доброволци дариха над 11 хиляди литра кръв, като целата за 2007 г. е да бъдат събрани 30 хиляди литра, съобщи Reuters.

Експертите в областта на киното предвиждат че "Saw IV" без проблеми ще оглави боксофиса за този уикенд в САЩ.
Сподели.