Pavilion dv5 Entertainment в България – официално...

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваният нов ноутбук на HP - HP Pavilion dv5 Entertainment Notebook PC, направи своя официален дебют и в България. Българският клон на Hewlett Packard представи новия продукт в столичния клуб "Ялта".

Стотици гости и журналисти се бяха събрали, за да се запознаят отблизо с новото "бижу" на HP. Освен изключително елегантния дизайн, който предлага актуалния продукт, под капака на машината са се настанили серия от висококласни компоненти, които биха задоволили критериите дори и на най-взискателните потребители.


Новият ноутбук на HP се отличи с елегантен дизайн.
Снимка: Avtora.com


Водещ на шоуто беше популярното тв лице Димитър Павлов. За самото представяне на сцената излезе генералният директор на Хюлет-Пакард България Саша Безуханова, която запозна присъстващите с характеристиките на новия продукт, а именно, че DV5 е създаден с една основна цел – 100% забавление.

За шоуто бе поканена и известната българска певица Мария Илиева, която успя да раздвижи голяма част от женската аудитория. След сценичните изяви на популярната изпълнителка, на сцената отново се качиха Димитър Павлов и Саша Безуханова, които представиха втория специален гост – Захари Бахаров, добре познат от актуалната българска кинотворба – "Дзифт". Позицията на специален гост му отреди честта да бъде първият официален притежател на Pavilion dv5 Entertainment, а също и да изтегли вторият, от организираната от HP томбола.


Мария Илиева се включи в демонстрацията на новия ноутбук.
Снимка: Avtora.com


HP Pavilion dv5 Entertainment Notebook PC ще може да се намери по рафтовете на специализираните магазини в началото на ноември, предлагайки на потенциалните си купувачи избор между варианти с процесори и видеокарти на AMD/Ati и Intel/Nvidia.

Всички компоненти в DV5 срещат най-доброто, което може да се предложи днес на пазара – от задължителните HDMI и eSATA изходи, до възможността за просвирване на BluRay дискове, четец на пръстови отпечатъци, вградена камера и два микрофона. Не на последно място, потребителите на новия ноутбук няма да имат никакви проблеми с всяко съвременно 3D приложение, било то видеоигра или изискваща голям ресурс апликация.

Както споделят от HP в един от своите слогани – DV5 е истински "преносим център за забавления".

HP Pavilion dv5 ще се предлага в България от началото на месец ноември на начална цена от 649 евро с ДДС.

Сподели.