Paulo Coelho е фен на Елица Тодорова

Pinterest LinkedIn +

Известният бразилски писател Паулу Коелю (Paulo Coelho) е поредната световноизвестна личност, очарована от българската певица и барабанистка Елица Тодорова.

Коелю е засвидетелствал възхищението си от музикантката, след като се е свързал с нея в интернет. В лична кореспонденция писателят е споделил, че "силно иска да слуша и гледа Елица на живо", съобщават от екипа на Елица Тодорова.

Разговорът се е състоял непосредствено след концерта на дуото Елица Тодорова и Стоян Янкулов в Париж. Преди около месец дръм двойката ни гостува заедно с президента Георги Първанов във Франция, на генералната среща на ЮНЕСКО. Коелю, който също е член на ЮНЕСКО, сподели разочарованието си от това, че по време на концерта в Париж, той е бил в Бразилия.

Елица Тодорова, от своя страна, покани популярния си фен да бъде специален гост на концерт-спектакъла, който родният дует ще изнесе във Франция през пролетта на 2008 г.

Сред почитателите на Елица Тодорова са и други уважавани световни личности като Принц Албер от Монако, Шведското Кралско семейство, Арабел Караян, председателят на ЮНЕСКО - японецът Коичиро Мацура, а сред българските звезди нейни поклонници са самата прима Лили Иванова, Мариус Куркински, Васил Найденов, Райна Кабаиванска, Христо Стоичков, президентът Георги Първанов, Анна Томова Синтова, сумистът Калоян Махлянов-Котоошо и др.
Сподели.