Paul van Dyk: Мадона направи най-голямата грешка в кариерата си!

Pinterest LinkedIn +

Култовият немски диджей с над 4.5 млн. продадени копия от записите си в цял свят, шампионски титли от Mixmag за "Най-добър DJ" на 2005 г. и 2006 г., както и Grammy за "Най-добър саундтрак" (към The Dark Knight) от 2008 г., Paul van Dyk, разкритикува публично Мадона (Madonna) по повод репликата й към публиката на Ultra Music Festival: "Колко от вас са виждали Моли?".

Моли (Molly) е жаргонно понятие, отнасящо се до синтетичния наркотик Екстази и неговите деривати. Същото значение има и заглавието на новия албум на Кралицата на попа – MDNA.

53-годишната звезда отправи цитирания въпрос пред над 50 000 души, представяйки сета на шведския диджей AVICII (чийто е официалният ремикс на сингъла Girl Gone Wild от MDNA) на Ultra Music Festival, като преди това заяви:

"Електронната музика е част от моя живот от самото начало на кариерата ми".

След тирадата в Twitter на Deadmau5, сега и Paul van Dyk зае публична позиция срещу Мадона, смятайки изказването й за необмислено и дори глупаво.

"Според мен, тя изобщо не е мислила какво говори. Казала си е просто: "Трябва по някакъв начин да вляза в комуникация с млади хора" и направи най-голямата грешка в кариерата си.

Това да провокираш 18-годишни да употребяват наркотици е много глупаво. Нашата музика не носи това послание. Това е напълно деструктивно", коментира Paul van Dyk, чийто първи студиен албум oт пет години насам, Evolution, ще излезе на музикалния пазар на 3 април.

Атакувана така остро от двамата диджеи, Мадона отговори на обвиненията им със следното разяснение:

"Това беше препратка към песента Have You Seen Molly на моя приятел Cedric Gervais, с когото работихме заедно по моя последен албум. Не одобрявам употребата на наркотици и никога не съм го правила".

Спечели албума MDNA на Мадона с Avtora.com!


Сподели.