Първото DLC към Brink излиза до броени дни безплатно

Pinterest LinkedIn +

Първата порция с допълнително съдържание към хитовия шутър от първо лице Brink на британското независимо студио Enemy Territory, чието име се свързва преди всичко с поредицата Enemy Territory, създадена за id Software, ще се появи едновременно за PC, Xbox 360 и PlayStation 3 в първите дни на юли и ще може да бъде изтеглено безплатно за период от две седмици.

Озаглавен Agents of Change, ъпдейтът ще излезе в Xbox LIVE, PSN и Steam и ще включва две нови околни среди, пет нови специални способности, два нови костюма и две нови оръжейни приставки.

В момента Splash Damage и Bethesda Softworks – издателите на Brink, работят по следващия генерален ъпдейт, чрез който ще бъдат подобрени много от аспектите в играта - онлайн геймплея, поведението на изкуствения интелект, баланса между различните оръжия и други.

Подобен пач вече излезе за PC версията на Brink, докато Xbox 360 и PS3 потребителите ще трябва да почакат до появата на Agents of Change, когато освен новото съдържание, ще могат да инсталират и въпросния ъпдейт. Brink е изградена върху id Tech 4 и поддържа онлайн игра в мрежа за максимум 16 играчи, които могат да играят в отбори от 8 души едни срещу други, или кооперативно срещу ботове.

Сподели.