Първият публичен бета уикенд на Diablo III започва днес точно в 22:00 ч.

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер в 22:00 ч. българско време феновете на Diablo от всяко кътче на земното кълбо ще могат да започнат своето Diablo III приключение, включвайки се в първия публичен бета уикенд, чрез който Blizzard ще тестват капацитета на сървърите, обслужващи играта.

Всички регистрирани потребители на Battle.net с активиран Battletag ще могат да се включат в бетата и да изиграят първите 13 нива от играта, избирайки си герой измежду кой да е от петте класа – Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk и Demon Hunter.

За разлика от бета тестерите, участващи в затворените тестове, редовите играчи няма да получат т. нар. Beta Bucks и съответно няма да имат повод да ползват аукциона на Diablo III, нито пък ще могат да публикуват съобщения в бета форумите на играта.

За да не губят нито минута при старта на публичната бета, която ще приключи в 20:00 ч. на 23 април, желаещите да вземат участие в нея са съветвани да изтеглят дигиталния клиент на Diablo III от Battle.net още сега. Пълната версия на играта ще излезе на 15 май, а две седмици по-рано ще бъде сложен край на затворената бета.

Впечатления от първа ръка от геймплея на продълженито на една от най-комерсиалните hack&slash ARPG поредици на всички времена можете да придобиете от ревюто на взелия участие в лимитираната публична бета Драгомир "Duffer" Дончев.

Сподели.