Blizzard пусна нов Diablo III сайт с конкурси и награди

Pinterest LinkedIn +

Нов сайт, посветен на Diablo III, стартира точно шест седмици преди премиерата на горещо очакваното продължение на култовата hack & slash ролева поредица на Blizzard.

Освен много допълнителна информация за играта и в частност за всеки клас герои, сайтът предлага на потребителите много други начини да се подготвят за появата на Diablo III на 15 май, както и да печелят разнообразни in-game и материални награди – от свой уникален герб, през SteelSeries QcK Diablo III Mousepad, до ASUS GeForce GTX 560 Video Card и ASUS VG236H Monitor с NVIDIA 3D Vision Kit.

За целта бъдещите обитатели на Sanctuary трябва да се запишат за участие в конкурсите, организирани от Blizzard – Mark of Valor (за най-добър банер) или Portrait of a Champion. Наречен Darkness Falls, Heroes Rise, всяка седмица сайтът ще представя задълбочено по един клас герои, започвайки с Demon Hunter.

XY превъплъщението на този клас бе последната, представена от Blizzard преди малко повече от година, като тогава художественият директор на играта, Крисчън Лихтнър, описа Demon Hunter като героят, който знае за демоните повече от всеки друг и разбира природата на конфликта между ада и рая, в чийто център се намира Sanctuary.

"Той определено е най-стилният, най-градският тип герой измежду петте класа в Diablo III и притежава модерна чувствителност. Погледна ли го, се сещам за Трент Резнър", каза тогава главният дизайнер Джейсън Бендър.Сподели.