Първи постер към филма за CBGB с Алан Рикман и Ашли Грийн

Pinterest LinkedIn +

Първият официален постер към филма CBGB, който ще излезе през 2013 година, вече е факт. Главната мъжка роля - тази на собственика на легендарния клуб в Ню Йорк Хили Кристал (Hilly Kristal) - е поверена на британския актьор Алан Рикман (Alan Rickman).

Както е видно от хумористичния плакат, Кристал първоначално се е надявал да направи средище за музикални жанрове като кънтри, блуграс и блус, но вместо това клубът се превръща в огнище на американската пънк култура. Неговата дъщеря във филма - Лиса - ще бъде изиграна от Ашли Грийн (Ashley Greene), известна от сагата "Здрач" (Twilight).

Режисьор на лентата е Рандал Милър (Randall Miller), известен досега предимно с работата си в телевизионни сериали като Jack & Jill и Till Dad To Us Part.

Във филма ще бъдат пресъздадени много легендарни музиканти от 70-те години, които са свирили в клуба CBGB. Барабанистът на Foo Fighters - Тейлър Хоукинс (Taylor Hawkins) ще изиграе самия Iggy Pop, Малин Акерман (Malin Akerman) ще влезе в ролята на вокалистката на Blondie - Деби Хари (Debbie Harry), Кайл Галнър (Kyle Galner) ще се превъплъти в Лу Рийд (Lou Reed), а пък Джоел Дейвид Муур (Joel David Moore) ще бъде Джоуи Рамоун от Ramones.

Сподели.