Първи подробности за Call of Duty: Black Ops Declassified

Pinterest LinkedIn +

Две седмици след анонса й по време на E3 2012, първите по-съществени подробности за Call of Duty: Black Ops Declassified излязоха наяве, макар и индиректно, чрез pre-order страниците на играта в Walmart и Amazon.

От публикуваната там информация става ясно, че Vita ексклузивното допълнение към FPS поредицата ще въвлече играчите в изпълнението на множество Special Ops мисии.

Също така се подразбира, че за разлика от Black Ops 2, която ще излезе за PC, Xbox 360 и PS3 на 13 ноември, действието в Declassified няма да се развива в бъдещето – играта има за цел да създаде по-добра представа за вселената на Black Ops. Activision обещават на играчите наситен с интензивен екшън сингъл- и  мултиплеър геймплей, създаден специално за портативната конзола на Sony и, съответно, оптимизиран за игра в движение.

Съгласно описанието, Declassified ще предлага сходен тип геймплей с този на премиерното заглавие за PS Vita Unit 13 на несъществуващото вече подразделение на Sony – Zipper Interactive, организирано около изпълнението на мини мисии и преследването на по-добро класиране в онлайн ранглиста.

Играта се разработва от Treyarch, струва $50 и ще излезе на 13 декември 2012 г.

Сподели.