Първи кадри от Godzilla ще бъдат показани на Comic-Con: San Diego 2013

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че Warner Bros. и Legendary Pictures решиха да поемат в различни посоки, до 2014 г. те ще трябва да довършат започнатата работа по филмите Godzilla и The Seventh Son.

Плановете на Legendary са да промотират новия филм за легендарното японско чудовище на предстоящия Comic-Con: San Diego 2013, като вероятната дата за представянето на първите кадри е 20 юли 2013 г.

Въпреки че все още няма потвърждение за това, еднo от очакваните специални събития на форума е пресконференция на президента на Legendary Pictures - Томас Tъл (Thomas Tull) и актьорския състав на Godzilla, в който участват Аарън Джонсън (Aaron Johnson), Брайън Кранстън (Bryan Cranston) и Елизабет Олсън (Elizabeth Olsen).

Междувременно Comic-Con ще бъде домакин и на първата изява на фентъзи продукцията The Seventh Son. с Джеф Бриджис (Jeff Bridges) и Бен Барнс (Ben Barnes).

Филмът, чиято премиера беше отложена за 2014 г., разказва историята на опитен екзорсист, който обучава свой млад последовател да се бори със свръхестествени същества.

Comic-Con: San Diego 2013 ще се проведе между 18 и 21 юли 2013 г., като сред останалите филми на Legendary Pictures, които се очаква да бъдат представени, са 300: Rise of an Empire и дългоочакваната филмова адаптация по World of Warcraft.

Сподели.