Първи кадри и дебютен трейлър на Resident Evil 4

Pinterest LinkedIn +

Първи кадри и дебютен тийзър трейлър на четвъртата част на хитовата фентъзи поредица Resident Evil изтече в мрежата.

И този път главната роля в сагата е поверена на звездата Мила Йовович (Milla Jovovich), която видяхме преди броени месеци и у нас, а режисьор е съпругът й Пол Андерсън (Paul W.S. Anderson).

Новият франчайз ще се появи в модерния 2D (Imax) и 3D релийз, а като известна изненада можем да приемем появата на името на Джеймс Камерън (James Cameron) във финалните надписи на трейлъра.

Както можем да очакваме, сюжетът вече е до болка познат - Елис продължава пътя си в името на доброто, избивайки по възможно най-ефектния и зрелищен начин заразените от вирусната инфекция мутанти.

В битката й с корпорация Umbrella на помощ й се притича стар познат, който й обещава да я заведе на безопасно място в Лос Анджелис, но се оказва точно обратното и тя трябва да даде всичко от себе си, за да оцелее.

В каста впечатление правят и още две познати имена - най-вече от малкия екран - звездата от хитовия сериал "Герои" (Heroes) - Али Лартър (Ali Larter) и Уентуърт Милър (Wentworth Miller), който покори зрителите като Майкъл Скофийлд в не по-малко популярния "Бягство от затвора" (Prison Break).

От видяното в тийзър трейлъра пък можем спокойно да отличим невероятната визуална прилика с "Матрицата" в отделните детайли, но пък предполагаме, че ефектът съвсем не е случаен, а е заложен като идея от Sony. Официалната поява на хоръра е насрочена за 10 септември, за когато (поне засега) го чакаме и в България.

Виж снимки, постери и дебютен трейлър на филма >>
Виж шокиращата гола сесия на Мила Йовович за Purple Magazine (18+)>>

Сподели.