За първи път у нас - 3D Disco парти за феновете в София

Pinterest LinkedIn +

3D аудио-визуално шоу ще сполети любителите на клубните страсти в София.

Британският The Independent определя 3D Disco партито като "най-технологичното денс изживяване на всички времена", а списание NME допълва, че "задължително трябва да се види".

Разбира се, това може да се случи само и единствено със специалните 3D очила, които ще бъдат раздадени на всички, решили да се забавляват по този иновативен начин.Разработена в Англия, 3D Disco технологията представлява High Definition видео, комбинирано с най-модерната клубна музика, а резултатът е впечатляващо аудио-визуално шоу, което са използвали имена като The Chemical Brothers и Kraftwerk.

3D Disco партито, което е по инициатива на J&B, ще се състои на 18 юни, но неговото местоположение се пази в тайна. Организаторите съобщиха само, че то ще се състои на място, което никой не очаква...Така, както е навсякъде по света, където марката прави подобни събития – в древната местност Кападокия в Турция, Забраненият град в Пекин, в сърцето на Трансилвания, в историческия замък Кантакузино, както и все още незавършения стадион за световното първенство по футбол в Кейптаун.

Да не забравяме и товарния кораб до бреговете на Испания, който бе превърнат за една нощ в най-големия нощен клуб в Европа. През 2009 година J&B организира и най-амбициозния си проект - Started a party at the End of the World - в най-южния град Ушуая на остров Огнена земя в Аржентина, който буквално се намира на прага на Антарктика.

Сподели.