Първата реалити поредица "Американско семейство" с нов прочит по HBO

Pinterest LinkedIn +

От 21:05 часа на 6 май по HBO е премиерата на документалния сериал "Реалистично кино", който представлява един драматичен поглед към създаването на първия реалити сериал от 1973 година - "Американско семейство".

"Американско семейство" (An American Family) проследява живота на 7-членното семейство Лауд в началото на 70-те години на 20-ти век. Документалният сериал прави едно обикновено семейство от Санта Барбара световноизвестно и, което е по-важно, поставя началото на един нов телевизионен жанр – реалити телевизията.

Всеки един от членовете на семейство Лауд – Пат, Бил и техните 5 деца – Ланс, Кевин, Грант, Далила и Мишел, имат различна мотивация, за да допуснат снимачния екип в дома си. Пат, например, иска да покаже пред света солидарността на семейство Лауд, въпреки подозренията, които има, че съпругът й Бил й изневерява. Бил пък се наслаждава на това да бъде под светлините на прожекторите.

Никой обаче не е подготвен за  откровенията, които в крайна сметка се разкриват пред камерата. Нещо повече - продуцентът Крейг Гилбърт непрекъснато се стреми да лишава семейство Лауд от техния комфорт, а животът им става достояние на цялото общество.

През 1973 г. излъчването на "Американско семейство" привлича повече от 10 млн. зрители, предизвиквайки драматични противоречия и остра критика към семейство Лауд.

В "Реалистично кино" са включени оригинални кадри на сериала от 70-те години. В главните роли ще видим номинираната за Оскар, Златен глобус и ЕМИ Даян Лейн (Diane Lane), носителят на Оскар и Златен глобус Тим Робинс (Tim Robbins) и носителят на Златен глобус и ЕМИ Джеймс Гандолфини (James Gandolfini).

Сподели.