Първата мечта в "Bailando - сцена на мечтите" вече се сбъдна! Гери ще има ново лице

Pinterest LinkedIn +

Броени дни след началото на "Bailando - сцена на мечтите”, първата мечта вече е на път да се сбъдне.

Усмивката огрява лицето на 19-годишната Евгения Терзиева, която танцува в благотворителното шоу заедно с новата сензация на музикалната сцена Young BB Young.

Евгения участва в предаването, състезавайки се за по-малката си сестричка Гергана, която преди време пострадва тежко при пътен инцидент и обезобразява лицето си. Историята впечатли един от най-известните пластични хирурзи у нас - д-р Николай Георгиев, който реши лично и безвъзмездно да поеме лечението на момичето.

"Имам навика да гледам предаването и двете сестри ме трогнаха с желанието си да се борят. Открих, че аз лично бих могъл да помогна за осъществяването на тяхната мечта и затова взех решение да приема Гери в клиниката и да поема изцяло лечението й.

Възстановителните процедури ще отнемат известно време, но й гарантирам, че през него ще я третирам като мое собствено дете и ще се постарая да върна изцяло усмивката й", коментира Георгиев. Той вече се срещна с двете сестри за уточняване на всички подробности - извън рамките на самото предаване.

Сподели.