Парти: хаус легендата Дейв Сиймън зад пулта в Ялта

Pinterest LinkedIn +

Зад пулта в столичния Yalta club на 3-ти октомври ще застане един от пионерите на хаус музиката, който не се нуждае от представяне - Дейв Сиймън (Dave Seaman).

Диджеят, който има миксирани над 25 компилации за култовите Global Underground u Renaissance, ще зарадва българските клъбъри и с парчета от новия си албум Renaissance: The Masters Series. Премиерата на компилацията за световната марка Renaissance бе на 28 септември.

Дейв Сиймън е диджей и продуцент, собственик на независимите денс лейбъли Stress Records и Audio Therapy, както и бивш музикален журналист.

В кариерата си, която гради вече 20 години, Сиймън е работил с едни от най-популярните музиканти в света, между които U2, Дейвид Бауи, Майкъл Джексън, Кайли Миноуг, Pet Shop Boys и много други.На 3 октомври посетителите в Yalta club ще се насладят на актуален и модерен диджей сет, който Дейв Сийман е подготвил специално за почитателите на хаус музиката в България.

Следващото голямо парти през октомври отново ще премине под знака на артистите от световноизвестния лейбъл Renaissance, защото на 17-ти октомври клубът e осигурил присъствието на още една хаус емблема – Herman Cattaneo.

Билетите за партитата в мрежата на Ticketstream Bulgaria

Сподели.