Parrot AR.Drone 2.0 – дронът, моят приятел

Pinterest LinkedIn +

По думите на великия съвременен мислител Барни Стинсън, едно постижение не е легендарно, ако приятелите ви не са наоколо, за да го видят. В това има много истина – едно е да почувстваш удовлетворение от някое свое постижение, но няма лошо и да се похвалиш или поне да запазиш мига завинаги.

Какво правим обаче, когато приятелите ви не са наоколо? Все пак не всеки е на "ти" с екстремните изживявания. Не ви остава нищо друго, освен да запишете преживяното в HD видео, което да увековечи епичното изпълнение. А ако искате да го направите наистина незабравимо, заснемете го от въздуха!

Представяме ви летящия Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition (цена 599 лв) – по техническа спецификация квадрикоптер, а по-популярно познат като дрон.

Parrot AR.Drone 2.0 е летящо устройство, което можете да управлявате през своя iPhone или iPad и което може да запише всичко, случващо се наоколо, през своята HD ready (720р) предна камера. Снимките получавате в реално време на устройството, с което го управлявате.

Дронът е оборудван с автопилот и система за управление, която ще успеете да разучите бързо. Можете да се отдалечите на до 50 метра от него, преди да изгубите връзка – повече от достатъчно разстояние, за да заснемете нещо уникално.

Батерията на модела издържа сравнително кратко – едва до 12 минути полет, така че ще е добре да се запасите с допълнителни батерии. Важното обаче е, че дронът няма да падне изведнъж, когато му свърши енергията, а внимателно ще намери къде да кацне, за да не се повреди. Дори да го блъснете някъде, няма нужда да се стряскате - Parrot AR.Drone 2.0 е изграден от карбонови нишки и високоустойчив РА66 полимер, което го прави изключително здрав.

Parrot AR.Drone 2.0 е едно супер интересно устройство, което на пръв поглед изглежда като излишен товар по пътя към екстремното занимание по ваш избор, но само си представете кадрите, които ще имате след това.

А нека всички останали снимат от земята с техните GoPro камери! Освен ако... не закачите една GoPro камера на дрона! Но в такъв случай не поемаме отговорност за щетите, причинени от толкова много awesome на едно място.

Купи Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Jungle ТУК

Купи Parrot AR.Drone 2.0 Power Edition ТУК


Сподели.