Парис Хилтън издава втори албум, записва песен с Lil Wayne

Pinterest LinkedIn +

Американската хотелиерска наследница Парис Хилтън (Paris Hilton) ще издаде втория си музикален албум през 2013 г.

Единият от собствениците на рап лейбъла Cash Money Records - Брайън Уилямс (Bryan "Birdman" Williams) - написа в Twitter, че е подписал договор с внучката на основателя на популярната верига хотели Hilton.

Впоследствие Парис Хилтън потвърди, че има сделка за издаване на албум и разкри допълнителни подробности. Нейният нов проект ще включва песен с рапъра Lil Wayne, но основното звучене ще бъде хаус и електронна музика.

Все още няма нито конкретна дата на издаване, нито официално име на предстоящия албум на Парис Хилтън, но от лейбъла твърдят, че ще бъде "скоро".

Сред най-известните имена на Cash Money Records са тези на Nicki Minaj, Busta Rhymes, Limp Bizkit, Bow Wow и, разбира се, това на Lil Wayne.

Парис Хилтън дебютира на музикалната сцена през 2006 г. Тогава тя издаде своя първи албум Paris, който реализира четири сингъла, но само един от тях бе успешен в класациите - Stars Are Blind.

Самият албум пък дебютира на шесто място в класацията Billboard 200 и се продаде в почти 200 000 копия на територията на САЩ.

Сподели.