Paradox Interactive обявиха Magicka: Vietnam

Pinterest LinkedIn +

Шведското студио Arrowhead разработва първия експанжън към своята екшън ролева игра Magicka - едно от най-продаваните заглавия в Steam през февруари с над 200 000 изкупени копия за по-малко от 20 дни.

Информацията дойде от издателите на играта, заиграваща се с клишетата в жанра и скандинавската митология – Paradox Interactive, по време на ежегодната Конференция на производителите на игри (GDC), която се провежда в момента. Експанжънът е озаглавен Magicka: Vietnam на местонахождението, където ще се пренесат магьосниците след появата му тази пролет.

Дълбоко в джунглите на азиатската държава, в самото сърце на опустошителната война, те ще могат да разпръскват своите магии върху всички опоненти, се казва в анонса на Paradox.

Точната дата на издаване на експанжъна и цената му предстои да бъдат обявени, а междувременно феновете на Magicka могат да се сдобият безплатно с първото DLC за играта - Mea Culpa (от латински: грешката е моя). Чрез него играчите ще придобият нова магическа екипировка и вълшебното умение Crash to Desktop – алюзия към програмните грешки, допуснати от Arrowhead в оригиналната версия на играта.

Сподели.