Paradise Lost в София - във "Фрактура"

Pinterest LinkedIn +

Тази неделя (16 окт.) в предаването за рок и метъл музика по ММ TV - "Фрактура", ще бъде излъчен репортаж от гига на британската метъл група Paradise Lost в България. Две са парчетата от концерта в София, които зрителите ще имат възможността ексклузивно да видят - "Don’t Belong" и "Erased".

Представянето на събитието, състояло се на 9 окт. в зала "Христо Ботев", ще бъде допълнено и от интервю, ангажирало трима от членовете на Paradise Lost - Nick Holmes, Aaron Aedy и Steve Edmondson.

Още едно интервю и още един концерт - на Motorhead, са застъпени в програмата на предстоящото издание на "Фрактура". Как би могло да изглежда лято 2006 в Каварна, къде ще се проведе фестът Monsters Of Rock догодина и с кои групи се преговаря, зрителите ще научат от самите организатори на проявата от интервю, проведено в Каварна в края на лятото. В изданието от 23 окт. те ще представят и още по-актуална информация и официално ще обявят част от групите за Каварна 2006 директно от студиото на "Фрактура".

Три са клиповете, които, заедно с тези на In Flames, Royal Hunt, Opeth, Municipal Waste, Ektomorf и Napalm Death, ще бъдат излъчени в предаването, само че премиерно. Blood Has Been Shed, Winter Solstice и видеото на българската метъл група Кълн към песента "Rolе" от предстоящия й албум - "Polysenses". То е изцяло заснето и обработено от бандата и ще бъде излъчено за първи път в ефира на "Фрактура", ползвайки се с подкрепата на водещия на предаването - Васко Катинчаров.


Васко Катинчаров и вокалистът на Paradise Lost Nick Holmes в София

Сподели.