Paperboy: Special Delivery

Pinterest LinkedIn +

Име: Paperboy: Special Delivery Жанр: Аркадни Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Paperboy: Special Delivery не се отклонява много от оригиналната си формула – нов основен режим и запазване на същите настройки.

Идеята е да преминете през множеството улици, хвърляйки вестници пред вратите на хората и в пощенските им кутии, както и да следвате списъка си. Бъдете внимателни, защото по пътя си ще срещнете много препятствия и трябва да не се ударите в никое!

Има вероятност да ви свършат вестниците, ако не сте достатъчно точни. Не успеете ли да спазите нужния брой доставки или изгубите всичките си три живота, оставайки без време, ще трябва да рестартирате. Paperboy: Special Delivery изисква изненадващо деликатно докосване, превключване на скоростите, завиване и смяна на посоката, в която карате.

Paperboy: Special Delivery идва при вас с подобрена графика и нова кампания! Разнесете успешно всички вестници по зададения маршрут, избягвайте препятствия като кучета, котки, брейк танцьори, хора, които си косят градините, и други. Забавлявайте се и се радвайте с часове на тази пристрастяваща игра!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0084 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

Сподели.