Памела Андерсън: В България прекарах страхотно, предайте специалните ми поздрави на Бони и Орлин

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда и секссимвол Памела Андерсън, която прекара три дни във Vip Brother 2012 непосредствено преди участието си в американското издание на Dancing Stars, даде интервю за Нова телевизия по повод българския вариант на Dancing Stars. В него тя споделя своите впечатления за двата формата и посочва някои от разликите и приликите между тях.

Световноизвестният формат на BBC Worldwide ще се излъчва в праймтайма на Нова два пъти седмично от средата на март.

Памела, вие напуснахте къщата на Vip Brother и директно отидохте да репетирате за участието си в американското издание на Dancing Stars - как ви се отрази тази промяна?

И двата реалити проекта предлагат изключителни изживявания. Big Brother е шоу, в което можеш да се срещнеш и да общуваш отблизо с непознати хора, а това е освежаващ опит, особено за една много работеща майка като мен /смее се./ В България прекарах страхотно, срещнах се с толкова забавни хора, предайте специалните ми поздрави на Бони и Орлин. Но буквално на следващия ден вече трябваше да се настроя в ритъма на танца.

Dancing Stars също е голяма тръпка. Това шоу е комбинирано със състезателен елемент и е много важно да имаш силен дух, здрави нерви и воля за победа. Необходими са голяма упоритост и труд, но основното е да участваш от сърце.

Приликата с Big Brother е, че и в Dancing Stars най-важното е да бъдеш себе си, да не те е страх да се разкриеш и да обичаш да се забавляваш. А освен това и научаваш нещо ново, което е много зареждащо.

Кой е любимият ви танц?

Румбата е "моят" танц, защото е близка до темперамента ми, но много обичам  да танцувам и валс по дълбоко лични причини. И като казвам лични, това означава, че ще останат такива.

По принцип не съм особено добра танцьорка, но компенсирам с голямо желание. Като млада не можех да си позволя да ходя на уроци по танци и затова сега с Dancing Stars се сбъдна една моя мечта - да се уча да танцувам и то от най-добрите.

На всички препоръчвам да танцуват, защото танцът е страхотно лекарство срещу стреса. Дори да си в лошо настроение, достатъчно е да направиш няколко стъпки в ритъма на музика и нещата започват да изглеждат различно. танцът е и начин да изразиш себе си, да бъдеш близък с партньора си, да направиш нещо красиво.

Какво пожелавате на вашите "колеги" в българския сезон на Dancing Stars?

Да танцуват, танцуват, танцуват. Да се забавляват и да заразят с настроението си публиката.

Сподели.