Dancing Stars, "Като две капки вода", "Стани богат" и още от сезон Пролет 2013 по Нова ТВ

Pinterest LinkedIn +

"Артистичен, забавен и модерен ще бъде сезон Пролет 2013 по Нова ТВ" - обещават от медията.

"Едно бляскаво шоу ще ни накара да танцуваме, друго ще ни направи свидетели на внушителни превъплъщения, а трето ще се завърне с още по-големи предизвикателства.

И още – шатра, нова панелна история, повече човешки истории, забавни пародии, господарски прочит на гафовете в ефир и не на последно място – силна и обективна публицистика с едни от най-утвърдените и доказали се имена в журналистиката", съобщават още от Нова ТВ.

И още:

Dancing Stars
Old
School Productions

С ритмична стъпка и по-бляскаво от всякога, на сцената на Нова ТВ тази пролет излиза най-успешният и внушителен танцувален формат Dancing Stars. Звезди от различни сфери ще танцуват заедно с професионалисти и ще дават всичко от себе си, за да спечелят симпатиите на журито и зрителите.

От танго и ча-ча до валс и хип-хоп, от напрегнати моменти до впечатляващи сценични изпълнения, Dancing Stars излиза на дансинга с обещание за много положителни емоции, оспорвани надпревари и едно страхотно шоу, което ще накара не само звездите да танцуват.

Световноизвестният формат на BBC Worldwide вече е спечелил милиони почитатели по цял свят, българските зрители също го познават, но само в ефира на Нова ТВ през пролетта ще се убедят, че всеки следващ танц е по-вдъхновяващ от предишния.

Като две капки вода (Your Face Sounds Familiar)
Global
Vision

Шоуто продължава с пълна сила и в другото пролетно предложение на Нова ТВ – "Като две капки вода" – един от най-популярните формати на добре познатата холандска компания Endemol, пожънал небивал успех в страни като Великобритания, Испания, Италия и дори в далечните Китай, Аржентина, Чили и др.

Време е през пролетта музикалното шоу да дебютира и в България, за да ни срещне с най-впечатляващите и вдъхновяващи трансформации. На сцената ще излизат известни личности – но не такива, каквито ги познаваме, а с напълно нова самоличност.

Тяхната задача ще бъде да влязат в образа на световна музикална звезда – да придобият нейната визия и сценично поведение, да пресъздадат неговия глас и стил на пеене. Накратко – да бъдат като две капки вода. Неповторими превъплъщения, много смях и неподозирани таланти ще се открият напролет в ефира на Нова ТВ и шоуто "Като две капки вода".

Стани богат (благотворително издание)
Old
School Productions

Излъчвана в продължение на 10 години и с богата история зад гърба си, най-интересната и вълнуваща телевизионна игра ще започне отново тази пролет. "Стани богат" се завръща с нови предизвикателства за всички, които се осмелят да седнат на стола на богатството.

Предаването ще събере по двойки родни звезди, известни в публичното пространство с крайните си мнения и разногласия.

Ще успеят ли да преодолеят различията помежду си, когато от тяхната игра зависи бъдещето на обща благотворителна кауза? И ще докаже ли отново "Стани богат" непреходността на емблематичната реплика "Ето защо тази игра е велика"?

Шатра
Paprika
Latino

За първи път в родния ефир – един социален експеримент, който ще събере под един покрив известни личности с четири големи ромски фамилии.

"Шатра" ще провокира, ще разсмива, като едновременно с това ще разкрива начина на живот на ромите в България, неговата пъстрота, простота, веселие и проблеми.

Необичайни и комични ситуации, музика, танци, драматични моменти и не на последно място, отговор на въпроса – могат ли известните личности да живеят с ромските си домакини и на какво могат да се научат един от друг.

Етажна собственост, 4 сезон
Hidalgo
Productions

След като живяха в квартал Надежда и Шишарка резидънс, сега на колоритните съседи от сериала "Етажна собственост" им предстоят още забавни неволи и приключения.

Очакват ги нови сблъсъци, както и нови интересни персонажи, които ще станат част от междусъседските отношения.

Ще останат ли героите им в Шишарка резидънс или ще поемат към нови места - ще разберем в 4-ти сезон на "Етажна собственост".

Имаш поща. Пълна лудница. Господари на ефира
Global
Vision

През пролетния сезон в ефира на Нова ТВ ще се завърне предаването "Имаш поща" - с два пъти повече истории, 2 часа продължителност и още повече вълнуващи участници и човешки съдби.  

И през пролет 2013 хитовото комедийно шоу "Пълна лудница" ще стане арена на пародии на най-популярните ТВ предавания, сериали, новинарски емисии, музикални клипове и лица от малкия екран.

Накрая, но не на последно място, всяка делнична вечер преглед на най-забавните гафове в ефира ще правят "Господари на ефира" и водещият тандем Румен Угрински и Герасим Георгиев-Геро.

Сподели.