Палавница! Шакира си мечтае за... тройка на разсъмване

Pinterest LinkedIn +

Колумбийският секссимвол Шакира (Shakira) шокира почитателите си с признанието, че й се иска да участва в интимни игри с още двама партньори.

Звездата разкри, че отдавна си мечтае да прави секс едновременно с друга жена и друг мъж, но поне засега не намира достатъчно смелост да реализира разкрепостените си фантазии.

"Иска ми се да пробвам да правя любов с друга жена, а ако между нас има и мъж, това ще е още по-еротично. Най-важното обаче е, че в никакъв случай те не трябва да са мои приятели. Много по-лесно ще ми е, ако просто са непознати, които ме привличат сексуално", откровеничи Шакира.

Засега не е ясно дали гаджето й - аржентинецът Антонио де ла Руа, с когото са заедно вече повече от шест години е реагирал положително или отрицателно на това изявление.

Като имаме предвид обаче, че прие с усмивка задявките на благоверната си с тенисиста Рафа Надал в последния й клип, е твърде вероятно да се окаже по-скоро благосклонен към мераците на половинката си. Поведение, което вярваме, подхожда изцяло на син на бивш президент на Аржентина...

Световните секссимволи (жени) >>

Сподели. Twitter Facebook Pinterest LinkedIn