Палавата класна (Bad Teacher)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 192 мин. Режисьор: Джейк Касдан Сценарист: Джийн Ступински, Лий Айзенбърг С участието на: Камерън Диас, Джъстин Тимбърлейк и др. Романтичен, комедия

За филма:

Четири години след последния си пълнометражен проект Walk Hard, режисьорът Джейк Касдан се завърна на голям екран с още по-сериозни амбиции и още по-забавно предложение.

"Палавата класна" впечатлява с малко очаквания тандем в каста - Джъстин Тимбърлейк и Камерън Диас, които (по ирония на съдбата) преди няколко години бяха двойка и в живота, както и с присъствието на нашумелия напоследък с популярния ситком How I Met Your Mother Джейсън Сийгъл.

И като стана дума за сериали, може би е редно да споменем, че и самият Касдан понатрупа опит с работата си над друго хитово заглавие на малкия екран - "Секс до дупка" (Californication). Вероятно това обяснява и стилът на новото му предложение, за който все пак е добре да имате едно наум, ако решите да се насладите на филма с децата си. 

Историята:

Елизабет Халси е възможно най-неподходящата за работата си учителка. Тя не пише "слаб", не прощава никому, пие много, употребява дрога и няма търпение да загърби работата си в училище... поне докато годеникът й неочаквано я зарязва.  В действие влиза план за най-бързото откриване на негов заместник, а новият й колега изглежда твърде подходящ.


Сподели.