Ози Озбърн е необикновен в новия си албум "Ordinary Man"

Pinterest LinkedIn +

Родендрол иконата и носител на награди "Грами" Ози Озбърн (Ozzy Osbourne) обяви 21 февруари за дата на световната премиера на дългоочаквания му нов албум "Ordinary Man". Като първи солов студиен проект от 10 години насам, албумът следва синглите "Under The Graveyard", обявен за рок парче #1, "Straight To Hell", записан с участието на китариста на "Guns N’ Roses" Слаш (Slash) и едноименни "Ordinary Man" с Елтън Джон (Elton John).

Изданието излиза на стандартно и луксозно CD, на черен и цветен винил, както и в дигитален формат. Всички физически копия на албума ще включват уникален код, който ще даде възможност на купувача да се включи в томбола и да спечели една от 300 награди: entry pass за всеки концерт от турнето "No More Tours 2" през 2020 г., meet & greet с Ozzy, подаръчен сертификат и много други. За повече информация, посетете сайта www.ozzy.com.

"
Беше много забавен процес, въпреки че беше доста по-различен от предните ми албуми. Записахме го бързо, което не бях правил от първия си албум с "Black Sabbath". Това направи процеса различен, но наистина му се насладих", споделя Ози.

Записан в Лос Анджелис, "Ordinary Man" обединява продуцента Ендрю Уот (Andrew Watt) на китари, Дъф Маккаган (Duff McKagan) ("Guns N' Roses") на бас и Чад Смит ("Chad Smith") ("Red Hot Chili Peppers") на барабани. Албумът включва колаборации с Елтън Джон, Поуст Малоун и Том Морело.

"
Албумът се създаде от само себе си", обяснява Ози Озбърн. "Слаш ми е скъп приятел, както и Елтън. Докато пишех "Ordinary Man", мелодията ми напомни на старо парче на Елтън и тогава казах на Шарън: "Чудя се дали би го изпял?". Попитахме го и той се съгласи", разказва рокаджията.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.