Outcast (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, Франция 2014 Режисьор: Ник Пауъл Сценарист: Джеймс Дормър С участието на: Никълъс Кейдж, Хейдън Кристенсен, Йифей Лиу, Анди Он, Фернандо Чиен и др. Жанр: Фентъзи, Екшън Никълъс Кейдж като полусляп мистериозен воин, който има силата да спаси всички? Звучи като сигурен претендент за "Оскар", нали? В Outcast актьорът се превъплъщава в митичен самурай, който решава да помогне на детрониран император и дъщеря му да си върнат властта. В микса е и Хейдън Кристенсен, когото повечето от вас може да знаят като Анакин Скайуокър от Star Wars: The Revenge of the Sith. Премиерата на Outcast е на 26 септември 2014 г.

САЩ, Франция 2014 Режисьор: Ник Пауъл Сценарист: Джеймс Дормър С участието на: Никълъс Кейдж, Хейдън Кристенсен, Йифей Лиу, Анди Он, Фернандо Чиен и др. Жанр: Фентъзи, Екшън

Никълъс Кейдж като полусляп мистериозен воин, който има силата да спаси всички? Звучи като сигурен претендент за "Оскар", нали?

В Outcast актьорът се превъплъщава в митичен самурай, който решава да помогне на детрониран император и дъщеря му да си върнат властта.

В микса е и Хейдън Кристенсен, когото повечето от вас може да знаят като Анакин Скайуокър от Star Wars: The Revenge of the Sith.

Премиерата на Outcast е на 26 септември 2014 г.


Сподели.