Отново стартира телевизионното метъл предаване "Фрактура"

Pinterest LinkedIn +

Съгласно новата програмна схема на Телевизия ММ, специализираното предаването за метъл музика “Фрактура” ще стартира на живо от 3-ти октомври. Неговата форма, продължителност и ден на излъчване се запазват.


Шоуто вече ще се излъчва всяка неделя с начален час 22:00 - 23:30 ч. Повторението му ще бъде във вторник от 01:30 след полунощ. Основен сценарист и водещ си остава Васко Катинчаров. Той обещава, че предаването ще продължи традицията да се пускат най-новите клипове, да се канят гости, да се излъчват интервюта и да бъдат информирани зрителите за най-актуалното от метъл сцената от България и света.

Междувременнo, ръководството на телевизия ММ реши, че досегашните метъл уикенди и нощи няма да намерят място в новата програмна схема. За шестте години, през които Васко работи в телевизия ММ е направил над 30 специализирани метъл уикенда и точно 28 тематични метъл нощи.

"Фенове още си спомнят някои от прецедентите, които са абсурд за ефира на телевизиите по света. “Brutal metal” и “Black metal” са само два от уикендите вцепенили обикновените зрители. През дневния ефир, в продължение на 6 часа на ден бяха пускани концерти на Cannibal Corpse, Napalm Death, Dimmu Borgir, Cradle Of Filth и много други.Сега това е само история. И все пак предаването “Фрактура” стартира отново, така че пазете се, касапницата продължава...." - споделя водещия на предаването Васко Катинчаров

Сподели.