Отново арестуваха Busta Rhymes

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър Бъста Раймс (Busta Rhymes), за когото се говори, че е ощастливил поне една българка след концерта си в столицата преди два месеца, за пореден път се озова с белезници.

Раймс е бил задържан по обвинение в нападение над гражданин, изплюл се върху колата на рапъра след шоуто му в рамките на Heineken's AmsterJam Festival на 19 август. Това съвсем не е първият случай, в който срещу рапъра бива повдигнато подобно обвинение. 

"The New York Daily News" съобщава, че членове на антуража на Раймс също са били арестувани, както и че полицията се е възползвала от ситуацията, за да подложи на продължителен разпит задържания относно убийството на неговия бодигард, Israel Ramirez, на 5 февруари т. г.

29-годишният мъж загина по време на снимките на видеото към хита на Раймс, "Touch It (Remix)". По-късно рапърът си навлече гнева на полицията и роднините на загиналия с отказа си да съдейства в разследването.

"На този етап аз съвсем сериозно мисля, че Бъста използва смъртта на брат ми за собствената си публичност и това ме вбесява", заяви по-възрастната сестра на Ramirez, Соня. "Той трябва доста да се постарае, за да ме увери, че греша, и стъпка в правилната посока ще е на говори с ченгетата за това, което се е случило онази нощ.

Сподели.