Отмъщение докрай в новия епизод на "Отплата"

Pinterest LinkedIn +

В десети епизод на новия български криминален сериал "Отплата" планът на главния герой Александър се разгръща все по-мащабно.

С всяка следваща стъпка персонажът, в който се превъплъщава актьорът Велислав Павлов, научава все повече за слабите места на своите противници. 

Неговата банда ще се опита да нанесе удар срещу виновника за фаталната катастрофа - Атанас Димитров (Милен Миланов), като се възползва от неговото доверие. Повод за това ще бъде конкурс на Министерство на здравеопазването за внос на онкологично лекарство, в което участва компанията на фармацевтичния бос.

Христо (Орлин Павлов) предлага помощ на Димитров за спечелването на търга чрез шпионаж на конкурентните компании, кандидати в конкурса на държавната институция. Приемайки, бизнесменът не подозира, че допуска в кръга си един от най-сериозните си врагове.

Неприятностите за Атанас Димитров не свършват дотук. Той ще получи информация за предстояща акция от страна на НАС (Национална агенция по сигурност), чиято цел ще бъде да разобличи публично неговата дейност. 

В същото време, конфликтът с дъщеря му Анна ще се задълбочи, а тя ще продължи да разследва скандала с фондацията на баща си.


Сподели.