Отложиха старта на бета тестовете на CS: Global Offensive

Pinterest LinkedIn +

Стартът на затворените бета тестове на горещо очакваната нова игра от FPS сериите Counter-Strike - Global Offensive, се отлага, а предварително посочените срокове за появата й – първото тримесечие на 2012 г., вероятно няма да бъдат спазени, обявиха от Valve.

Съгласно плановете на производителите към края на месец август, когато информираха общността на CS, че още при рилийза й Global Offensive ще поддържа кросплатформен мултиплеър (недостъпен единствено за Xbox 360 потребителите), тестовете на новата продукция трябваше да стартират още в края на октомври с 10 000 участници.

Към момента Valve не се ангажират с точна дата, на която сървърите на CS: GO ще бъдат пуснати в експлоатация, но разкриват приоритетната си цел – да установят максимално бързо и акуратно естеството на хардуерната несъвместимост при играчите, изпитващи технически проблеми с играта.

"Готови сме да спорим с вас за всеки детайл от играта, за който мненията ни се разминават, но не и за сривовете в системите ви. Срещу това не съществуват аргументи. То просто не бива да се случва", обяснява Chet Faliszek от Valve. Пак той информира, че бета тестерите ще имат достъп до една или две карти, докато при появата й Global Offence ще включва 16 – осем класически карти и осем Gun Game, както и сериозен арсенал от нови оръжия - пистолети, пушки и автомати, в това число decoy grenade (пресъздава шум от стрелба за привличане вниманието на противника) и коктейли Молотов.

Продължителността на затворените бета тестове също е неустановена – по думите на Faliszek те ще приключат тогава, когато участниците в тях са убедени, че играта е готова за масов старт, още повече, че никой не притиска Valve със срокове. На някакъв етап след премиерата й към GO ще бъдат добавени екстра режими като Zombie и Deathmatch.

Сподели.