Отчаяно търсите внимание?! Скандалната Шона има решение!

Pinterest LinkedIn +

Търсите отчаяно начин да привлечете вниманието?! Бившата съпруга на филмовата звезда Лоренцо Ламас (Lorenzo Lamas) - Шона Санд (Shauna Sand) ви предлага решение и то такова, от което ще ви забележи не само вашата половинка, но и доказано стотици други.

Известна със скандалното си амплоа, екс моделът на Playboy се появи в меко казано забележим тоалет по време на откриването на бутик за плажна мода в Лос Анджелис.

Макар и на пръв поглед да изглеждаше като съпруга на беден рибар, Шона определено се оказа атракцията на вечерта... за пореден път. И докато изненадани все пак имаше, то верните познавачи и ценители на безбройните й изцепки не бяха особени впечатлени.

Все пак именно Шона бе тази, която изневери на Лоренцо с невръстния му син Ей Джей, която скандализира пуританите с откровени хард сцени в домашно порно и която в последно време успя да оплете в мрежите си (в този случай и буквално) младока Чейс Крауфорд (Chace Crawford), познат ни от хитовия сериал Gossip Girl.

Според самата нея актьорът е загубил девствеността си именно в нейните обятия още през далечната 2003 г., след което пътищата им се разделили, за да се срещнат отново днес. И тогава и сега, разликата във възрастта им си остава 14 години, но кой ти гледа такива подробности в днешно време...

Сподели.