Отбранителна линия (Homefront)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2013, 100 мин. Режисьор: Гари Фледър Сценарист: Силвестър Сталоун С участието на: Джейсън Стейтъм, Уинона Райдър, Кейт Босуърт, Джеймс Франко и др. Драма, трилър.

За филма:

През последните няколко години Гари Фледър работи основно над телевизионни сериали, но киноманите със сигурност свързват името на режисьора и с филми като Kiss the Girls (Целуни момичетата) с Морган Фрийман и Don't Say a Word с Майкъл Дъглас и Шон Бийн. Общото между тези две ленти и новия филм на Фледър Homefront е не само жанра, но и факта, че са екранизации.

Homefront е базиран на едноименния роман на Чък Логан, а сценарият е дело на Силвестър Сталоун. Повечето от вас вероятно знаят, че Сталоун е не само актьор, но и сценарист на повече от двадесет филма, включително и на превърналия се в класика Rocky, за чийто сценарий е номиниран за "Оскар".

Този път Сталоун не е част от актьорския състав на лентата, но той въпреки това е впечатляващ. Главните роли са поверени на Джейсън Стейтъм (The Expendables 2, Redemption), Джеймс Франко (Oz the Great and Powerful, This Is the End) и очарователната Уинона Райдър (Black Swan, The Dilemma).

Историята:

Фил Броукър (Джейсън Стейтъм) е бивш агент от отдела за борба с наркотиците, който се мести в малко градче със семейството си, за да живее спокойно. Оказва се обаче, че градът, който е избрал, съвсем не е толкова спокоен и Броукър скоро се оказва на пътя на престъпния бос Гатор Бодин (Джеймс Франко).

Сподели.