От 21 нагоре (21 and Over)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2013. Режисьори: Скот Мур и Джон Лукас Сценаристи: Скот Мур и Джон Лукас С участието на: Джонатан Келтц, Джъстин Чон, Майлс Телър, Сара Райт, Скайлър Остин, Бони Бентли и др. Комедия

За филма:

21 and Over е режисьорски дебют на сценаристите Скот Мур и Джон Лукас. Сценарният тандем е добре познат на кинофеновете от хитовите комедии Ghosts of Girlfriends Past, The Hangover и The Change-Up. 21 and Over със сигурност няма да разочарова почитателите на Мур и Лукас и вече им донесе награда от Palm Springs International Film Festival, при това за режисура.

В 21 and Over Мур и Лукас отново залагат на вече изпитаната и успешна формула от трима приятели, чието скромно парти се превръща в неконтролируема лавина от събития. Този път главните роли са поверени на Джъстин Чон (когото освен в The Twilight Saga може би сте гледали и в комедията Hang Loose), Майлс Телър (Rabbit Hole), когото вероятно сте гледали в подобна роля в Project X и Джонатан Келтц, познат на феновете на сериалите от Entourage.

Историята:

Джеф Чанг (Джъстин Чон) е многообещаващ студент и пълен отличник. В нощта преди изключително важен изпит за медицинско училище той навършва двадесет и една години и излиза с двамата си най-добри приятели (Джонатан Келтц и Майлс Телър). Намерението му е просто да изпие една бира и да се прибере, но плановете му се объркват и нощта се превръща в поредица от унижения, екстремни ситуации и пълен разврат.

Сподели.