Oсвободиха Young Buck под гаранция, срещу $500 000

Pinterest LinkedIn +

Рапърът Young Buck се е предал на полицията в Лос Анжелис, след като беше обвинен в опит за убийство, съобщава mtv.com. Членът на G-Unit формацията намушка с нож местен 26 годишен мъж, който се опита да нападне Dr. Dre, на церемонията по раздаване на наградите на списание Vibe.


Лейтенант от полицията на Санта Моника осведомява, че обвиняемият, чието истинско име е David Darnell Brown, се е предал в петък, 19 ноември. Съпроводен от адвоката си, 23 годишният рапър е вписан в регистъра на поделението и е освободен, след като заплатил $500 000 гаранция. Върховният съд на Лос Анжелис ще разглежда делото на 20 декември.

От материал, заснет на Vibe Music Awards церемонията, и предоставен на полицията, е видимо, че мъж в сива качулка и черна козирка, предполагаемо Buck, нанася удар с нож на Jimmy James Johnson. Buck оспорва обвинението, че с нападението е целял убийство, след като е опитал да защити наставника и собственик на неговия лейбъл, Др. Дре.

Адвокатът на обвиняемия е направил изявлението, че след като е обвинен в опит убийство, членът на G-Unit може да бъде осъден на лишаване от свобода, за максимален срок от 25 г.

Жертвата Jimmy James Johnson е със сериозо засегнати бели дробове, без опасност за живота. Неговият мотивът за нападение над Др. Дре не е неизвестен до момента.
Сподели.