Остава, Любо и Тома на една сцена

Pinterest LinkedIn +

Първият концерт от международната инициатива "Its Time" се състоя в София. Остава, Любо (екс група "Те") и победителят от Music Idol 2 - Тома изпълниха най-известните си песни на сцената пред Народния Театър "Иван Вазов".

Фестът се проведе в рамките на международната кампания "По-добро бъдеще за младежите от Югоизточна Европа". По същото време подобни концерти се състояха в столиците на още 9 страни от Югоизточна Европа - Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Румъния, Сърбия, Унгария, Черна гора и Хърватска.


Търнокоп отново бяха подкрепени от десетки фенове с
тениски на групата. Снимка: Avtora.com


Събитието започна с певиците Деси Георгиева и Кристина Георгиева. Всяка една от тях изпълни кавър версии на хитови поп парчета, канейки хора от публиката на сцената, за да танцуват с тях. Второто изпълнение бе на ученическата рок банда Търнокоп - финалист от конкурса "Ти си звезда, но само баба ти го знае".


Любо изпя първата си солова песен, както и хитовете на
група "Те". Снимка: Avtora.com


Група Остава, ден след премиерата на последният си албум в столичния Yalta club, се качи на сцената пред Народния Театър, за да презентира новите си песни. Освен тях, музикантите изпълниха парчетата "Шоколад", "Прекрасно мини тяло" и други.

На финала на вечерта се изявиха Любо и Тома. Любо бе в постоянна интеракция с публиката, подгрявайки настроението, канейки момичета да се включат към изпълнението му.

Тома представи част от песните, които изпя по време на големите концерти в Music Idol, а за финал направи кавър изпълнение на "American Woman", променяйки текста на припева с "Bulgarian Woman".


Тома се радваше на най-голямо внимание от страна на
момичетата в публиката. Снимка: Avtora.com


Всеки един от присъстващите получи шанса да се снима и да вземе автограф от участниците в концерта. Фестивалът "It's time" бе организиран от КНСБ, Фондация "Фридрих Еберт" и Младежки форум "21 век".
Сподели.