Остава - голям концерт с премиера на новото им видео

Pinterest LinkedIn +

Стейн Студио завърши новия клип на групата Остава към песента ‘Моно’. Сценарист и режисьор на видеото е Гепи, а оператор е Любомир Брестнички. Главната героиня в клипа е 16 годишната Моника Господинова.


‘Моно’ както и предишното видео на Остава, ‘Шоколад’, е заснето на кинолента. „Да отворим очи, за да видим проблема” е мотото на клипа, който обръща внимание на инвалидите в България. Премиерата на видеоклипа ще е на 16 декември (четвъртък) в зала "Христо Ботев" в София, където ще се проведе концерт на Остава с участието на Миленита с група Стейн, които са специалните гости на вечерта.

В деня на концерта за първи път ще бъде пуснат в продажба и дългоочаквания нов студиен албум на Остава озаглавен "Моно". Компактдискът включва единадесетте композиции:

01. Шоколад, 02. Елвис/Радио, 03. Лондон? Париж? Берлин?, 04. Моно, 05. Понеделник, 06. Президент, 07. Моят герой, 08. Един ден,љ 09. Merci beaucoup, 10. Happy End, и 11. Стоп.

Гост музиканти в „Моно” са:
Госпъл хор в едноименната песен: Мария Илиева, Любо (Те), Явор (Gravity Co.), Гепи (Стейн).
Бекинг-вокали в ‘Шоколад’ и ‘Понеделник’: Миленита
Ударните инструменти в ‘Шоколад’, ‘Елвис/Радио’, ‘Лондон? Париж? Берлин?’, ‘Моно’ и ‘Стоп’ са на Даниел Петров, бившия барабанист на ОСТАВА.

Записите са осъществени в Стейн Студио в периода 2003-2004 г. Продуцент - Стейн Студио.

Новият албум на Остава ще се продава във фоайето на зала "Христо Ботев" на преференциална цена 10 лв.

След края на концерта, феновете на група ОСТАВА ще могат да се срещнат със своите любимци и да си вземат автографи от тях. Мястото на срещата ще е във фоайето на зала "Христо Ботев".

За повече инфо: www.stainstudio.com

Остава - "Моно"

Сподели.