Ослепително бяло от Метрополис

Pinterest LinkedIn +

Утре вечер ще се проведе вторият Бал в бяло на Метрополис – обещана кулминация на парти сезона, която ще ни срещне с хитовия немски диджей Loco Dice и с румънския тандем Livio & Roby в луксозна атмосфера, даваща всички предпоставки за приятно изкарване.

Както вече знаеш, партито ще се проведе в 5-та зала на Интер Експо Център – новото и най-модерното съоръжение, приютявало досега събитията на организацията.

Дълбоки като Марианската падина бас линии, сочни като от вуду церемония барабани и хармонии от третото хилядолетие - всичко това е събрано в завладяващия ритъм на сетовете на  Loco Dice.

Безкомпромисният звук на Livio & Roby пък черпи с пълни шепи вдъхновение както от дийп хауса, така и от детройтското минималистично техно.

Комбинацията между двете смени зад пулта звучи обещаващо, но съвсем не изчерпва всички изненади, които очакват посетителите.

Като начало, освен че е лесно откриваема, залата разполага с платен паркинг на 2 нива с денонощна охрана.

На бала ще има специална открита част с чил аут зона и специален ъгъл за храна и напитки, където гостите ще могат да починат и похапнат.

ВИП гостите ще влизат през елегантно фоайе и ще се радват на лукс, какъвто все още няма в нито една от спортните зали в България. Разбира се, партито ще бъде в атмосфера от свежа декорация и ново озвучаване.

Изобщо – всички предпоставки за парти присъстват. И не остава друго, освен да се присъединиш.

Сподели.