Още повече демони в "Suffering: Ties That Bind"

Pinterest LinkedIn +


Феновете на изпълнената със страдание игра на Midway "The Suffering" няма да се наложи да чакат дълго, за да се потопят отново в познатата мрачна атмосфера. Вчера (26 септ.) компанията е обявила, че нейното продължение "Ties That Bind" вече е в ръцете на разпространителите.

Главно действащо лице в първото продължение на екшън хоръра на Midway отново е обсебеният от демони Торк, който е успял да се измъкне от затвора на о-в Карнейт, където е бил хвърлен заради убийството на собственото си семейство, и сега пристига в Балтимор. След като научава, че мистериозният Блекмор (разполагащ с гласа на Майкъл Кларк Дънкан (Michael Clarke Duncan) от "Зеленият път" и "Деърдевил") може би има участие в избиването на семейството му, Торк поема в търсене на отмъщение. Плановете му обърква добре въоръжена полувоенна група, която е изпратена срещу демоните, вилнеещи из града, които, разбира се, включват и менящия формата си Торк.

В хода на "Ties That Bind" играчът ще трябва да се справя с морални дилеми, като изборът му ще има отражение не само върху изхода от тях за Торк, но също така и върху неговото алтер его. В новата игра враговете му също ще менят формата си, а на зверовете в Балтимор ще оказват влияние разнообразните болести и зли сили на разлагащия се град.

Производител на "Ties That Bind" отново е Surreal Software, които са работили още върху играта "The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" и поредицата за Drakan. Заглавието излиза и в трите разновидности - PlayStation 2, Xbox и PC.

Сподели.