Орлин Павлов: В момента нямам човек до себе си

Pinterest LinkedIn +

Орлин Павлов сложи край на упоритите спекулации относно това дали все още е обвързан или не, като обяви официално, че действително вече не споделя живота си с танцьорката Яна Акимова.

Популярният поп изпълнител започна връзка с партньорката си от първия сезон на Dancing Stars веднага след края на шоуто, което двамата спечелиха, а след наскоро приключилия трети сезон на формата се заговори за раздялата им.

Яна Акимова все още не е коментирала официално дали действително е приключила връзката си с Орлин Павлов заради Петко Димитров, на когото партнира в Dansing Stars 2013. Същото се отнася и до бившия съпруг на Мария Игнатова, който има над 5000 приятели и 8000 последователи във Facebook.

"Аз не съм казал нищо никъде. Но в момента нямам човек до себе си. Мисля, че това е абсолютно достатъчно, за да затворим тази тема", каза максимално сдържано откъм емоции и думи Орлин Павлов при гостуването си в студиото на "Събуди се" по Нова телевизия на 30 юни 2013 г.

В момента 34-годишният музикант и актьор, победител във Vip Brother 2012, е съсредоточен върху промо кампанията, чрез която популяризира най-новия си проект - парчето "За ден" с участието на Bobo и току-що издаденото видео към него.

Сподели.