Ангел и Дорина също откриха любовта в Dancing Stars, Стелла и Наско мислят за дете

Pinterest LinkedIn +

Dancing Stars 2013 се оказа ключов етап от личния живот не само на Део и Елена, но и на двойката, която спечели - Ангел и Дорина, които признаха, че са влюбени и се наслаждават на компанията си и след края на формата.

"Трябваше ми време да преосмисля чувствата си. Не можех да дефинирам още сама за себе си тези силни емоции, които изпитвах към него", каза Дорина пред Story.

В интервюто танцьорката споделя още как родителите на двамата приемат връзката им и дали любовта им е помогнала да спечелят Dancing Stars 2013.

Шоуто активира флуидите и на още една двойка - скандалната Стелла Ангелова и партньора й Наско, които разкриха, че са открили много общи неща помежду си и са осъзнали, че срещата им не е случайна.

Оказва се, че и Наско, и Стелла са се преборили с коварни туморни заболявания, а след
Dancing Stars 2013 са обсъждали въпроса да създадат заедно дете, което да наследи изключителните им гени, благодарение на които са оцелели след тежките си диагнози.

Засега двамата не афишират интимни отношения, но, според публикации в различни издания, Стелла е поканила партньора си в САЩ, за да опита късмета си и зад Океана, където самата тя от години развива успешна кариера като каскадьор във филмови продукции.

Сподели.