Орлин Павлов след Vip Brother 2012: Всички, които участваха в шоуто, са победители!

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Орлин Павлов в интервю пред Avtora.com, часове след като спечели Vip Brother 2012, събирайки 55,8% от зрителските гласове по време на големия финал на 17 ноември.

Avtora.com: Щастлив ли си от титлата "Любима звезда на България" и всичко останало, идващо с победата във Vip Brother 2012?

Орлин Павлов: Щастлив е много силно казано, но съм радостен, да. Хубаво е да си победител, но в подобен формат, за мен, няма как да има само един такъв.

Победителите са много и това са всички хора, участвали в шоуто. Всеки Съквартирант е смел, защото се е решил да влезе в Къщата. Много е трудно, наистина, но е и адски интересно.

.: Фънки каза: "Орлин е сладур и той трябваше да спечели". Сигурно и ти си мислил какво би казал за Фънки, ако той беше спечелил. Е, какво беше то?

Орлин Павлов: Никога не се подготвям чак толкова. Когато бяхме петимата, мислех, че ще спечели Багата. После - че ще спечелят Фънки или Къци, Никол също, но за нито един от нас победата не беше толкова важна. Малко е странно.

.: А Къци Вапцаров – някаква игра ли беше това негово "нарочване" или действително той успя да подразни всички ви?

Орлин Павлов: Всичко стана лека-полека. В началото някой се подсмихна на това, което прави Къци. После друг каза нещо, направи му забележка. С времето нишката се навърза и се появи коалицията "Анти Къци".

От майтап на майтап стана готино шоу. Момчетата се шегуваха, но Къци така и не можа да влезе в тона им. Той се връзваше през цялото време и се превърна, да кажем, в жертва, но не в пълния смисъл на думата. Беше много забавно.

.: Мариана Попова заяви, че докато сте били в Къщата, си доказал, че я "обичаш". Така ли e – Мариана ли е твоята любимка сред колегите ти?

Орлин Павлов: С Мариана сме много добри приятели и ще останем такива. С Люси също се познаваме отпреди и когато Мариана си тръгна от Къщата, с Люси станахме най-близки.

С Мариана сме колеги, работим заедно от толкова години. Тя е талантлива и чувствителна, много лесно "пали мотора". Емоционална жена е.

.: Каза, че "да участваш във Vip Brother - това е нещо много трудно". Би ли пояснил какво влагаш в това "трудно" – изолацията, живота с хора, с които си затворен не по собствен избор, раздялата с любимите ти хора, с работата?

Орлин Павлов: Да издържиш два месеца в тотална изолация. Това е най-трудното. Да нямаш връзка с външния свят, а да знаеш, че той върви нанякъде.

Излизах четири пъти от Къщата и през цялото време бях с човек до мен. Никой не ми казваше нищо. Даже в колата сменяха часовника, за да не знам колко е часът. Да не говорим за телефон... забрави.

.: Vip Brother 2012 е третата ти телевизионна победа след "Евровизия" и Dancing Stars - напълно различни като формат предавания, излъчвани в три конкурентни медии. Как успяваш?

Орлин Павлов: Всеки човек, който е следил Vip Brother, е харесал типаж и е извадил изводи за себе си чрез него и различните ситуации в Къщата. Самият експеримент е много интересен, затова наистина не мога да кажа защо зрителите са гласували за мен.

.: В интервюто си за Avtora.com след Dancing Stars каза: "Рядко се съгласявам да се снимам за списания, защото много трудно ставам естествен за снимки". Сигурно си се опасявал, че ще изглеждаш неестествен пред камерите, снимащи те денонощно...

Орлин Павлов: Да, опасявах се, че камерите ще ме карат да се държа неестествено. Трябваше ми време, около един месец, за да се отпусна и да тръгнат комуникациите. Аз съм актьор и не мога да не мисля за камерите.

.: Би ли участвал в друг реалити формат? Би ли станал съдия в музикално шоу и смяташ ли, че би съумял да си обективен?

Орлин Павлов: Не бих участвал в друг формат, но бих станал съдия в музикално реалити. Мисля, че ще мога да бъда обективен, ще ми е много трудно, но ще мога.

Фънки често споделяше във Vip Brother колко майки е разплакал и колко тежки реакции е имало от страна на родителите. Но е по-добре да казваш истината и да не лъжеш, че някой има талант.

.: Ще скочиш ли отново с парашут? След като го направи и участва в толкова много предавания, гледани от цяла България, можеш ли да кажеш, че си смел човек и от какво все пак те е страх?

Орлин Павлов: Бих скочил пак, да... Дали съм смел? Ами сигурно съм смел, защото, както казах, всеки, който влезе в този формат, носи смелост в себе си, за да се покаже пред цяла България такъв, какъвто е.

Много често чрез музиката хората могат да си направят съвсем различен извод и да те възприемат по неправилен начин.

А, както се видя, всички са нормални личности. Просто единият прави музика, другият е продуцент, третият е Miss Playmate, има световен шампион, журналист... много е интересно.

.: Как ще прекараш първата седмица след края на Vip Brother 2012? Кога ще можеш да се отдадеш на почивка и каква ще е тя?

Орлин Павлов: Другата седмица ще приключи всичко, свързано с интервюта и медийни изяви след този голям и много успешен експеримент. Много се радвам, че аз и всички останали бяхме част от него.

Относно почивката - все още не знам кога и къде ще можем да отидем с Яна.

.: Имаш ли желание да прочетеш всичко, написано за теб по време на престоя ти в Къщата? Едва ли е възможно, но ще опиташ ли? Ще посветиш ли ден-два на Facebook страницата си?

Орлин Павлов: Не, в никакъв случай. Не искам да гледам нищо от това, което е излизало в медиите по време на шоуто.

Искам да си почина и да благодаря на всички, които писаха във Facebook страницата ми и са дали своя вот за мен. Минаха много реалитита и става все по-трудно някой да гласува. Искам да благодаря на тези хора.

.: След "Секунда" имаш ли готови следващи сингли и какво планираш?

Орлин Павлов: DJ Bor4e, Бобо, DJ Marten и аз готвим един готин мъжки проект. Планираме клубно турне в началото на 2013 година, но ще го представим официално в средата на декември.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО С ОРЛИН ПАВЛОВ>>


Сподели.