Орлин Павлов е Vip Brother 2012

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Орлин Павлов спечели Vip Brother 2012, събирайки 55,8% от зрителските гласове по време на големия финал на 17 ноември.

"Това определение - "Любима звезда на България" -  звучи много високопарно. Нямам идея защо хората ме избраха. Всеки има фенове. Аз не мога да говоря за себе си. Искам да благодаря на всички, които влязоха в Къщата. Мога да кажа, че с тях съм в много добри отношения", бяха първите думи на Орлин Павлов.

Орлин Павлов в интервю пред Avtora.com след Vip Brother 2012>>


Победата на изпълнителя на хита "Секунда" във Vip Brother 2012 идва точно три години, след като той бе коронован от телевизионните зрители за "Крал на бала" в друг реалити формат - първия сезон на танцувалното шоу Dancing Stars.

Виж какво каза тогава пред Avtora.com Орлин Павлов ТУК>>

На второ място във Vip Brother 2012 остана Димитър Ковачев - Фънки, който веднага след излизането си от Къщата заяви, че "Орлин е сладур, той трябваше да спечели".


На почетната трета позиция пък се оказа един от най-коментираните и противоречиви Съквартиранти този сезон - Къци Вапцаров.

"Благодарен съм, че съм спечелил любовта на публиката", заяви популярният ТВ водещ от близкото минало.


Малко преди Къци Вапцаров от Къщата в Нови Хан си тръгна Никол Станкулова.

"Горда съм, че останах до последно - за мен това също е победа", каза от своя страна синоптичката и модел.


Пети във Vip Brother 2012 остана Благой Иванов - Багата.

"Не се чувствам разочарован. Моята цел е скоро да ме гледате в "Арена Армеец" - това е моята сцена", бяха първите думи на световния шампион по бойно самбо.По време на големия финал петимата Съквартиранти изпълниха и по една песен от сцената на Vip Brother 2012 - Багата пя с попфолк звездата Анелия, Къци Вапцаров си партнира с Поли Генова,
Никол Станкулова рапира с Криско, Фънки заби с Кольо Гилъна, а Орлин Павлов повиши градусите на настроението с хита "Дим да ме няма" в компанията на Графа и Бобо.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО С ОРЛИН ПАВЛОВ>>


Сподели.