Оригиналната Fallout безплатна до 8 април в GOG

Pinterest LinkedIn +

Оригиналната игра от култовата постапокалиптична ролева поредица Fallout, издадена за първи път през 1997 г., е налична за безплатен даунлоуд (506 MB) през обновената дигитална платформа GOG до края на седмицата.

По този начин CD Projekt – полското студио, производител на The Witcher сериите и собственик на GOG.com, благодарят на своите дългогодишни потребители, регистрирали се далеч преди реформата в платформата, и приветстват новодошлите.

Става дума за премахването на първоначалното значение на абревиатурата GOG –Good Old Games, и свързания с него доскорошен бизнес модел на сервиза за предлагането изключително на стари заглавия в ценовия диапазон $5 - $10.

Реформата бе анонсирана на 27 март и предвижда издаването на AAA, съвсем или сравнително нови и инди заглавия в допълнение към разширяването на наличния каталог с класики.

Така от GOG.com вече може да бъде закупена предварително Legend of Grimrock, чийто рилийз предстои на 11 април, както и оригиналната Assassin's Creed, а също така Botanicula от производителя на Machinarium - Amanita Design.

Както и досега, всички заглавия, издавани през платформата, са без DRM. Когато не е "на промоция", Fallout може да бъде закупена от GOG срещу $5.99.

Сподели.